Høsten 2019

Etter en tid på sparebluss i swingklubben  med sosialdans, noen lørdagskurs og ingen begynnerkurs, prøver vi med økt aktivitet denne høsten.

Fra torsdag 5. september kl 19 satser vi på å starte et nytt begynnerkurs i Lindy hop. Dette fortsetter hver torsdag til samme tid frem til jul, og varer 1 time, med muligheter for videre øving ut i påfølgende sosialdans. Kurset koster Kr 300.- pr deltaker og inkluderer medlemskap i Risør swingklubb frem til nyttår. Marit og Bernt Erik er instruktører på dette begynnerkurset.  Ved spørsmål ring tlf 9182 8819 (etter kl 18 eller i helger) eller bruk hjemmesiden på facebook.

Sosialdansen starter torsdag 15.september  kl 20 og fortsetter også frem til jul. Denne høsten kommer vi til å prøve oppfrisking av gamle turer, og kanskje også litt nye turer. Dette blir mellom kl 20.30 og 21, og ansvar for dette kommer til å gå på rundgang blant noen av de som har vært lenge i klubben.

Også denne høsten blir det lørdagskurs med Else og André, for de som har danset Lindy hop en stund. Foreløpig er ikke hvilke lørdager fastlagt ennå, men det blir trolig  en lørdag i måneden frem til jul. Nærmere beskjed på facebook.

Vi planlegger også danseweekend på Park hotell Sandefjord 25.-27.10.

Alle kurs og sosialdanser foregår på Musikkens hus i Risør.

Se også Risør swingklubbs facebook side (@risorswing)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s